בננות - בלוגים / / "כאב זאב" – תבשיל הפועלים
AFTER HADES PARTY
  • שרה כוי

    יש אלוהים והוא מעשן בחדר השני.  

"כאב זאב" – תבשיל הפועלים

 
זאב, השותף שלי לדירה, למד אותו מהבוס בעבודה במשטחי עץ, ואני למדתי מזאב. שמו ניתן לו בשל חריפותו השורפת, חסרת הרחמים. ראשיתו הייתה בגניבה. גנבתי מנה מהסיר של זאב, אכלתי בסתר בחדרי ויצאתי משם אדם אחר, אדם שיודע כאב ויופי מהם, והעיקר, יצאתי אחוזת רעיון לבשל, דבר שאיני עושה בתכיפות. אני עומדת לשתף אתכם במתכון המקודש ודעו שאור נגנב מהאלים והגיע אליכם, אור מרוקאי בוער שיהפוך את חייכם להילולת כשפים.
 
3 גמבות.
3 בצלים.
3 גזרים.
3 פילפלים ירוקים חריפים.
אורז.
בשר כלשהו (חזה הודו או עוף, חברתי הצפונבונית הר הקסמים מציעה סלמי, אבל זה כבר לא יהיה כאב זאב, אלא כאב אשכנזי חיוור-לחיים)
תבלינים: מלח, פילפל (כמה שבא), אפשר כורכום, אפשר פפריקה חריפה.
 

לחתוך את כל הירקות ולשים אותם בסיר יחד עם הבשר, התבלינים וכוס שמן זית. התהליך המשונה של טיגון-עידוי יימשך כרבע שעה, אחר כך תוסיפו שתי כוסות אורז ו3 כוסות מים ותבשלו עד שהאורז יהיה מוכן. בתאבון ותאלתרו כאוות נפשכם!

4 תגובות

  1. טובה גרטנר

    חברתי
    זה נשמע מדהים, אני לא מעיזה לשים פלפלים חריפים….
    מפחיד
    להתראות טובה

  2. רונית בכר שחר

    נשמע מעולה אבל הקיבה שלי מסרבת לקרא.

    • הקיבה שלי כבר עיכלה
      ואפילו לא נאלצה לקרוא מילה אחת.
      יש לי קיבה בורה.
      רק אוכל תני לה.
      שום מזון רוחני.

השאר תגובה

כתובת המייל שלך לא תפורסם באתר. שדות חובה מסומנים ב *

*


*

© כל הזכויות שמורות לשרה כוי