בננות - בלוגים / / מתכון לעוף
יהונדב פרלמן
  • יהונדב פרלמן

    משורר ואיש תיאטרון.  יליד קבוצת יבנה 1960 תנועת הקיבוץ הדתי בוגר לימודי משחק בבית צבי תואר ראשון  בתיאטרון עיוני באוניברסיטה וגם תואר שני מורה לתיאטרון  לפרנסתי.   ספרי: * אלישבע כובשת את שער ברנדנבורג, עמדה, 1996. שירים. * טנגו עם זקף קטן, סצנה/עמדה, עורכת: תרזה בירון, 1999, שירים. * ריקוד השמיניות, ספריית הפועלים, מאיירת: הלה חבקין, עורכת: מירה מאיר, 2004  ספר לילדים. * על פי הדיבור, כרמל, עורך: רן יגיל, שירים 2007.

מתכון לעוף

מתכון לעוף

שְׁתֵּי כַּפּוֹת שֶׁמֶן זַיִת
שְׁתֵּי כַּפּוֹת חָמוּץ – מָתוֹק
כַּפִּית פַּפְּרִיקָה
כַּף סִילַאן
כַּף חַרְדַּל
קֹרֶט מֶלַח
לְעַרְבֵּב
וּלְבַסּוֹף

לִמְשֹׁחַ אֶת הָעוֹף

12 תגובות

  1. חשבתי מתכון לעוף, באויר,העוף הזה כבר לא יעוף, אולי רק הטועם

  2. יהונדב הי,
    נגעה לליבי דו המשמעות ב"למשוח את העוף"; שוב הבנתי לליבם של הצמחונים.
    פואנטה יפה ובעלת עוצמה.
    תודה — צדוק

  3. פולחן העוף והבשר !
    "למשוח את העוף"- מילים עם קונוטציות מקראיות ,כמו למשוח מלך בשמן בתקופת המלכים
    וכאן איזו אירוניה !
    הבשר מולך או שמא נאמר סיר הבשר
    שיר מתוחכם , יהונדב
    חנה טואג

  4. אפשר להוסיף : למשוח את העוף

    לקראת מנוחת עולמו

© כל הזכויות שמורות ליהונדב פרלמן