בננות - בלוגים / / נסעתןם לגליל עליון, לא תעצרו במסעדת בר בשר?
המומלצים של נטלי
  • נטלי הכהן

    כתבת תרבות. אוהבת לעדכן בכל מה שחם בעיר, הקרנות סרטים, מופעים, אירועים, פסטיבלים, ועוד. בעברי עיתונאית במגזין "את", פרסמתי שירה, מאמרי דיעה ומסה בכתבי עת מובילים וספרים. בין לבין מנסה להיגמל מההרגל המגונה הזה של להאזין לשיחות עוברים ושבים מחלון חדרי.

נסעתןם לגליל עליון, לא תעצרו במסעדת בר בשר?

במעדניה והמסעדה בר בשר בצומת הגומא על כביש 90. יש איטליז ומעדניית בוטיק שבשנה האחרונה פתחה את שעריה גם לחובבי הבשר והפכה להיות גם מסעדת בשרים ומקום עלייה לרגל לחובבי הבשר. עצירה חובה אם אתם בדרך לשייט קיאקים או טיולי ג'יפים. המקום שמתמחה ביישון בשר שנצלה בתנור פחמים ותפריט שמכיל נתחים עסיסיים, שמוצגים לראווה במקרר. המנות מורכבות מנתחי בשר שונים, סלטים טעימים ורעננים, תפוח אדמה בתנור ועוד. פתחנו בקרפצ'יו מזרח-תיכוני, פילה דקיק עם שמן זית, מיץ לימון, זרעי עגבנייה, עליו פלפל חריף ומעוטר בעלי זעתר טריים, ומעט טחינה גולמית (65 ₪). מנה מעולה עם טעמים משלימים. המשכנו עם מנת כנפיים, כנפיים צלויות בג'וספר ברוטב טריאקי וחרדל גרגירים (79 ₪), המנה היתה טובה להפתיע. בכלל המנות במקום נדיבות והמחירים סבירים, שמחתי לראות לקוחות חוזרים ומפרגנים. מה שאהבנו במנה הזו היא שהכנפיים היו חמאתיות, במרקם מושלם, מנה שיצאה מהתנור לעילא ולעילא. משם המשכנו למנה האחרונה כי כבר לא היה כל כך מקום בבטן נתח סטייק ניו יורק, שעבר יישון מבוקר והשבחה, ונצלה בתנור פחם כמו ייתר הנתחים שמוגשים במקום, עם סלט רענן קטן ותפוחי אדמה בתנור (40 ₪ ל-100 גרם). נתח יפהפה, מידת הצלייה בדיוק מדיום, רך ונעים לאכילה, אין ספק שהוא מפסגות הארוחה.  אגב, המסעדה לא כשרה ופתוחה משעה 12 ובסופ"ש. מומלץ בחום רב!

 

השאר תגובה

כתובת המייל שלך לא תפורסם באתר. שדות חובה מסומנים ב *

*


*

© כל הזכויות שמורות לנטלי הכהן